Referenties

  1. Home
  2. Referenties
[ultimate_carousel slider_type=”horizontal” slide_to_scroll=”single” slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ infinite_loop=”on” speed=”500″ autoplay=”on” autoplay_speed=”30000″ arrows=”show” arrow_style=”default” border_size=”2″ arrow_color=”#334daf” arrow_size=”24″ next_icon=”ultsl-arrow-right4″ prev_icon=”ultsl-arrow-left4″ dots=”show” dots_color=”#b0b8cb” dots_icon=”ultsl-record” draggable=”on” touch_move=”on” item_space=”15″][us_testimonial author=”Mieke van der Ploeg” company=”Uitvaartzorg Den Dolder”]“Zulk fantastisch resultaat had ik niet verwacht, als ik eerlijk ben”.

Beste Timo,

Je daden zijn groot. Althans; ik vind het groots wat je hebt bereikt met een hoogbejaarde dame die ik jou verwees. Ze had erg veel pijn in een been, en de orthopeed vond dat er niks te vinden was en dat ze er maar mee moest leren leven. De pijn had ze al een langere tijd en ik zag haar soms wit wegtrekken van de pijn.

Je hebt haar in haar appartement behandeld omdat ze niet naar jouw praktijk kon komen. “Ik weet niet of mijn behandeling haar echt kan helpen, hoor’ zei je heel ontwapend. Maar ze wilde jou hulp erg graag proberen, wanhopig als ze was. Ik hoopte dat ze in elk geval verlichting van die pijn zou krijgen. Het leven is al zwaar genoeg als je man net dood is en je dochter en je kleinkinderen na de begrafenis weer terug naar Canada moeten.

Zaterdag hielp haar andere dochter mee met harken op Het Stille Hofje. Hoe was het met haar moeder? “We zijn net terug uit Canada!” riep ze vrolijk???? Kon haar moeder die vliegreis en alle drukte aan? Hoe is dat mogelijk?

“Door die jongen die je haar hebt aanbevolen,” zei Carolien,”moeder heeft helemaal geen last meer.”

Geweldig, Timo! Hartelijk dank!

Zulk fantastisch resultaat had ik niet verwacht, als ik eerlijk ben. Maar nu moest ik meteen denken aan een ander moeilijk geval in mijn netwerk. Wie weet, misschien kun je voor haar ook wat betekenen. Ik heb je daarom met veel vertrouwen bij haar aanbevolen, en ze belde me enthousiast dat ze donderdag al bij je terecht kan.[/us_testimonial][us_testimonial author=”J.M. Zwart” company=”Koninklijke Ginkel Groep Ing.”]“Het matras dat wij hebben kon echt niet meer anno 2013. Kosten voor het oplossen (4.200,-)”

Timo,

Wat te doen als je van tijd tot tijd vreselijk last hebt van rugpijn? Ga naar Timo! Maar goed, dat is wijsheid achteraf. Mijn vriendin heeft lange tijd last gehad van haar rug. Met name na een nacht slaap had ze erg last. Voorafgaand aan het eerste bezoek van mijn vriendin aan jou praktijk zijn er heel wat opties voorbij gekomen. Op een woonbeurs wist de vertegenwoordiger van Hästens precies te vertellen waar het in zat. De matras die wij hadden kon echt niet meer anno 2013 (de Shaolin monniken slapen zelfs nog op een zachtere plank) was zijn analyse. Kosten voor het oplossen (€ 4.200,00).) De chiropractor deed ook nog een duit in het spreekwoordelijke zakje. Met een paar flinke kraaksessies ging het vaak even beter maar kwam de pijn toch weer terug.

Ik opperde voorzichtig dat ik iemand in mijn netwerk had zitten die wellicht de oplossing zou kunnen bieden. Wetende dat ze het langzamerhand ook niet meer wist. Licht sceptisch maar toch met enige hoop ging ze naar jou toe Timo. Na één behandeling was de pijn al minder en ging het beter. Tot op heden gaat het erg goed met de rugpijn, is die sterk verminderd en vaak helemaal weg. Het is bijzonder om te zien dat als je denkt dat niks meer helpt, jij op een bijzonder professionele wijze met een eigen methodiek het probleem behandeld.
Ik ben je daar zeer dankbaar voor en beveel je dan ook van harte aan bij mensen met gewrichtsklachten om in ieder geval eenmaal te kijken of jij de oplossing in huis hebt.[/us_testimonial][us_testimonial author=”Aranka”]“Na een intake werden mijn klachten direct na de eerste behandeling al minder, en was ik na 3 behandelingen pijnvrij.”

Beste Timo,

Ik had behoorlijke rugklachten waarvan ik ook af en toe zelfs ’s nachts
wakker werd.

Ik dacht er goed aan te doen door met name in de sportschool mijn buik
en rugspieren sterker te maken.
Maar mijn pijn nam niet af.

Timo heeft zich gespecialiseerd in manuele therapie e.s. (eggshell).
Dit is een zachte methode waarbij geen manipulaties worden uitgevoerd en
waarbij gekeken wordt naar individuele voorkeursbewegingen.
Timo probeerde in zijn behandeling mijn gewrichten weer in de
natuurlijke stand (geboortestand) terug te zetten.
Ik weet niet of ik het zo goed zeg, maar dat is wat ik ervan heb
onthouden 🙂
Na een intake werden mijn klachten direct na de eerste behandeling al
minder, en was ik na 3 behandelingen pijnvrij.
Ik had nooit van deze methode gehoord, maar ben zeer enthousiast.
Ook mijn pijnlijke hand heeft Timo in 2 behandelingen (omdat ik er toch
was…) een stuk minder pijnlijk gemaakt.

Timo, je hebt er een ambassadeur bij.
[/us_testimonial][/ultimate_carousel]

Wilt u ook een afspraak?

Menu