Over mij

  1. Home
  2. Over mij
Ik

Timo de Lange

Ik ben Manueel Therapeut volgens de eggshell methode, hierna E.S® genoemd. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie en heb daarna de specialisatie tot Manueel therapeut e.s gevolgd te Utrecht.

De keuze voor Manuele therapie E.S.®. is voortgekomen door een eigen ervaring waarbij mijn vervelende rugklacht na 2 jaar verholpen werd na slechts 2 behandelingen manuele therapie e.s. Hiervoor had ik al vele andere behandelvormen ervaren en met enkel en alleen oefeningen gingen de klachten niet voorbij. Na deze ervaring heeft dit mij gemotiveerd om juist deze vorm van Manuele therapie te volgen vanwege het snelle en vooral efficiënte resultaat. Bij Manuele therapie E.S.® wordt niets “gekraakt” of “rechtgezet”. De botstukken worden uiterst zacht bewogen om de beweging te optimaliseren. Wilt u meer informatie? Lees hier meer..

Praktijk

Over de praktijk

Omdat manuele therapie een specialisatie is en ik geloof in een goed doorverwijsbeleid ben ik werkzaam op 2 verschillende praktijken in Zeist.

De locatie op het Integraal Medisch Gezondheidscentrum is gevestigd op de prins Alexanderweg 54b in Huis ter Heide. Dit is een gezondheidscentrum waar naast manuele therapie E.S.® ook Natuurgeneeskunde, Ouderenpsychiatrie en Kinesiologie aanwezig zijn. De locatie heeft een mooie ruime wachtkamer, 3 behandelruimtes en een rustige klinische uitstraling. Bij de receptie zit onze assistent Viola die al uw vragen kan beantwoorden.

De locatie binnen Fysio in Zeist is gevestigd op de Oude Arnhemseweg 240 in Zeist. Dit is praktijk voor Fysiotherapie met 3 fysiotherapeuten, zij zijn gespecialiseerd op het gebied van zwangeren en kinderen. Binnen de praktijk zijn er 3 specialisaties Fysiotherapie waaronder kinderfysiotherapie en dry needling. In het verleden ben ik hier werkzaam geweest als fysiotherapeut en gaf groepslessen ter verbetering van de bekkenbodem musculatuur na de zwangerschap. Het is een kleine maar gezellige praktijk waar men zich goed thuis voelt. Er is een behandelruimte,wachtruimte en een oefenzaal waar hersteltrainingen gegeven worden.

Klik hier om naar de website van het Integraal Medisch Gezondheidscentrum te gaan.

Menu